O nama

Preduzeće posluje od 1999. godine  i važi za pouzdanog distributera rezervnih delova za kamione, prikolice i autobuse, s posebnim akcentom na program osovina i delova za kočione sisteme. TEHNO-PS-PROMET d.o.o. je pravni naslednik STR TEHNO-PROMET “Preradović”.

1

Prva godina poslovanja Tehno PS Prometa obeležena je idejom prodaje vazdušnih jastuka na beogradskom tržištu, a već 2000. godine naše preduzeće ostvaruje saradnju sa firmom „Yugobelt d.o.o.”. U narednim godinima radili smo na razvoju prodaje, a 2003. zaposlili i prvog radnika koji je i danas deo našeg tima i zauzima jednu od najviših pozicija, na šta smo posebno ponosni.

tehno-ps-promet

Naročita promena u našem poslovanju događa se 2004. godine kada povećavamo broj radnika i prodajni prostor.

2005. ostvarujemo saradnju sa prvim inostranim dobavljačem, R.A.L. iz Austrije, sa kojim vrhunske poslovne odnose gajimo sve do današnjeg dana. Kasnije se našoj listi saradnika pridružuju i druge, najveće renomirane firme u ovoj oblasti, poput giganata u proizvodnji osovina i delova za osovine BPW, SAF i drugi.

Poseban značaj za nas ima nagrada sa samostalnog izlaganja na beogradskom sajmu za najbolji promotivni nastup na 50. Međunarodnom salonu privrednih vozila BEOTRUCK 2012 dodeljen od strane žirija koji čine stručnjaci iz oblasti marketinga.

tehno-ps-promet

Tokom višedecenijskog poslovanja učestvovali smo u brojnim, eminentnim seminarima, održavali stručne obuke, a 2016.  godine i bili nominovani od strane revizorske kuće Ernst & Yung za nagradu Preduzetnik godine i tom prilikom ušli u najuži izbor!

novi-sad

Danas Tehno PS Promet može da se pohvali sa preko dve decenije stabilnog poslovanja, ima 5 poslovnica i 30 zaposlenih! U asortimanu svakog trenutka imamo oko 12.000 artikala sa potpisom najvrsnijih inostranih i domaćih brendova! Kontaktirajte nas ili posetite i pridružite se zbiru od preko 2.000 zadovoljnih kupaca!

Zajedno gradimo poverenje

porodicna

Prijavite se na naš newsletter i saznajte prvi sve o promotivnim akcijama

Prijavom na Tehno PS Promet newsletter postajete članovi našeg kluba i prvi dobijate informacije o našim akcijama i pogodnostima.

newsletter slika