Brendovi

U ponudi imamo rezervne delove renomiranih brendova! Pogledajte asortiman i posetite nas radi kupovine pouzdanih rezervnih delova za kamione, prikolice, autobuse i druga vozila!

BPW

tehno-ps-promet

BPW je najveći svetski proizvođač osovina i rezervnih delova za njih. Ako vam je potrebna zamena delova za kočione sisteme kao što su: disk, doboš za kočenje ili vazdušne instalacije – na pravom ste mestu. Široka distribucija po svetu, koju prate inovacije i 100% nemački kvalitet je garancija za vrhunska ogibljenja i kočioni sistem.

BPW ima dugu tradiciju proizvodnje ogibljenja, kočionih sistema, ali i ulja i maziva idealnih za kamione, prikolice i autobuse. Na zvaničnom sajtu možete se bolje informisati u vezi svih artikala ovog svetskog proizvođača. Posetite nas i odaberite proizvode koje za vas direktno uvozimo iz Nemačke još od 2006. godine.

SAF Holland

tehno-ps-promet

SAF Holland je nemačka usko specijalizovana firma za proizvodnju prikoličnih osovina i rezervnih delova. Ujedno predstavlja i svetskog lidera u ovoj oblasti zbog kvaliteta proizvoda koji je na najvišem nivou. 

Ako vam je potreban sistem za kočenje, ogibljenje ili ulja i maziva, SAF je brend na koji možete da se oslonite. Pored kvaliteta, široka distribucija i savremena tehnologija su ono po čemu je proizvođač prepoznatljiv. 

Na zvaničnom sajtu se možete više informisati o brendu SAF Holland, a kod nas odabrati delove koji su vam potrebni. Tehno PS Promet direktno uvozi iz Nemačke delove za prikolice koje koriste SAF osovine.

Sauer

tehno-ps-promet

Sauer je brend iz Nemačke koji pripada jednoj od vodećih multinacionalnih kompanija (Saf Holland grupa) za proizvodnju osovina i rezervnih delova za osovine prikolica, kamiona i autobusa. 

Posetite sajt kompanije Sauer i uverite se zbog čega smo njihov pouzdani partner, i upoznajte celokupan asortiman proizvoda koji oni nude, a mi uvozimo.

Lumag

tehno-ps-promet

Lumag je Poljska kompanija osnovana 1988. godine i apsolutni je lider na poljskom tržištu kočionih sistema. U svetu je jedna od vodećih kompanija za proizvodnju kočionih obloga i pločica. Fabrika ulaže najviše u savremenu tehnologiju i digitalnu kontrolu proizvoda i na taj način postiže vrhunsku preciznost.

Lumag se zalaže za očuvanje životne sredine i to kroz projekte pokazuje na svom primeru. Više o kompaniji možete saznati na zvaničnom sajtu firme, a naš asortiman visokokvalitetnih proizvoda koje direktno uvozimo od ovog proizvođača još od 2010. godine možete pogledati u našim prodavnicama ili nas kontaktirati radi brze dostave.

Sabo

tehno-ps-promet

Sabo je italijanski proizvođač sa tradicijom dugom preko 70 godina. Iako posluje u preko 80 zemalja sveta, sedište firme je još uvek čvrsto vezano za Italiju. Specijalizovan je u proizvodnji amortizera i vazdušnih jastuka i nagrađivan brojnim sertifikatima koji garantuju kvalitet. 

Inovativnost i razvoj novih tehnologija koji se u kompaniji Sabo konstantno primenjuju razlog su naše dugogodišnje saradnje. Ukoliko želite da se informišete malo bolje o samom proizvođaču to možete uraditi na njihovom zvaničnom sajtu, sve proizvode iz njihove palete možete pronaći u našim poslovnicama.

Eker

tehno-ps-promet

Eker Bijon je turska fabrika koja između ostalog proizvodi kočione doboše i diskove za teretna vozila. Kompanija je osnovana 1984. godine, a 1998. počinje njen ubrzan rast. Danas u svojoj ponudi ima delove kočionog sistema za Mercedes, Man, Iveco, BPW, SAF i mnoge druge  osovine.

Rezervni delovi Eker proizvodnje su siguran izbor za kamione, autobuse i prikolice. Saznajte više o samom brendu Eker Bijon na zvaničnom sajtu i pogledajte ponudu proizvoda koje za vas uvozimo direktno od ovog renomiranog proizvođača.

Bagen

tehno-ps-promet

Kompanija SAB Automotive Group i vlasnik Brenda Bagen sa sedištem u Turskoj i predstavništvom u Evropi, lider je u proizvodnji delova za upravljanje i vešanje, kao i boca za vazduh. Bagen proizvodi su sinonim za najsavremeniju proizvodnju proizvoda koji se koriste kako za prvu ugradnju tako i za aftermarket. Bagen kontinuirano sprovodi plan čiji je krajnji cilj postati vodeći snabdevač u proizvodnji delova za teretna vozila širom sveta. BAGEN je ekspert za boce za vazduh, sisteme upravljanja i ogibljenja sa tehničkim osobljem specijalizovanim za različite tehnologije V-spona, upornih spona, krajeva spona, poprečnih spona, spona upravljača, kugli i setova za reparaciju. Ove jedinstvene osobine omogućavaju zaista holistički pogled na dizajn proizvoda i sistema proizvodnje. BAGEN posluje iz Turske i Holandije i u privatnom je vlasništvu.

MAY Brake Systems

tehno-ps-promet

MAY Brake Systems je specijalizovani turski proizvođač kočionih sistema i rezervnih delova osnovan još 1980. MAY je sertifikovani i više puta nagrađivani izvoznik koji vrši distribuciju u preko 70 zemalja.

Konstantno unapređivanje tehnologije proizvodnje garantuje visok kvalitet. 

Saznajte više o proizvodnji i samom brendu na zvaničnom sajtu MAY Brake Systems i pogledajte u našem asortimanu proizvode koje direktno uvozimo za vas iz Turske.

Universal Components

tehno-ps-promet

Universal Components je kompanija iz Engleske specijalizovana za veleprodaju rezervnih delova za teretna vozila. Svojim proizvodima snabdevaju preko 1000 distributera širom sveta, a mi smo ih takođe uključili u našu ponudu.

Rezervni delovi kočionih sistema, delovi karoserije, ogibljenja, elektrika i oprema za teretna vozila su uvek u ponudi kompanije i dostupna za isporuku. Više o samom brendu možete saznati na zvaničnom sajtu firme, a u našoj ponudi možete pronaći njihove proizvode i kupiti ih po povoljnim cenama.

Jost

tehno-ps-promet

Jost je internacionalna kompanija iz Nemačke koja izvozi svoje proizvode u veliki broj zemalja. U sklopu svog poslovanja obuhvata nekoliko podbrendova kao što su: Rockinger, Tridec i Quicke kojima može da se ponosi.

U našoj bogatoj ponudi možete pronaći stajne trapove, sedla, vučne klinove, okretnice, pulfere, hidraulične cilindre i druge artikle ove nemačke kompanije, koja garantuje za kvalitet i odlične performanse svojih proizvoda. Posetite nas i nabavite artikle ovog renomiranog proizvođača.

Rockinger

tehno-ps-promet

Rockinger je kompanija osnovana još davne 1875. godine, a od 2001. godine nalaze se u sastavu znatno veće kompanije Jost i predstavljaju njen reprezentativni brend. Značajnu ulogu doprineli su tehničkim razvojem vučnih kuka, odnosno pulfera. Pored pulfera, u svojoj ponudi imaju još širok asortiman visokokvalitetnih i pouzdanih delova i opreme za teretna vozila. Posetite nas i odaberite artikle koji su vam potrebni.

Ringfeder

tehno-ps-promet

Ringfeder je kompanija iz Nemačke i deo je velike industrijske VBG Grupe. Aktivno posluje skoro 100 godina i internacionalni je lider za proizvodnju pulfera i setova za pulfere za vozila poput Mercedes Benz, Volvo i dr. Nudi različitu inovativnu opremu za mnoge druge industrije. Ovi proizvodi se smatraju izuzetno pouzadnim i funkcionalnim. Posetite nas i sami se uverite u kvalitet delova i opreme koju nudimo.

GF

tehno-ps-promet

Kompanija Georg Fischer, poznata i kao: +GF+,  sa sedištem u Švajcarskom gradu Šafhauzen deo je multinacionalne kompanije Saf Holland. Ima svoja predstavništva u 34 zemlje sa preko 14.000 zaposlenih i 59 fabrika za proizvodnju.

Kompanija aktivno radi na tri polja: sistemi cevovoda, inovativna rešenja za izradu delova vozila i nova mehanička rešenja.

Georg Fischer oprema za teretna vozila predstavlja samo deo našeg bogatog asortimana. Posetite nas i sami se uverite u kompletnu ponudu opreme koju posedujemo, ili nas kontaktirajte i dostavićemo artikal u najkraćem roku.

Uniflux

tehno-ps-promet

Uniflux Filters je kompanija nastala 2002. godine i predstavlja pouzdanog proizvođača raznih vrsta filtera: vazdušnih filtera, filtera za ulje, filtera za kabinu, isušivače. Proizvode se u skladu sa standardima najnovijih motora Euro 4/5 generacije i predstavljaju nezamenjivi deo za pročišćavanje svakog vozila.

Filteri kompanije Uniflux u našem asortimanu pokrivaju potrebe 90% celokupne ponude vozila u Evropi, zbog čega su i jedan od naših partnera. Artikle ovog renomiranog brenda možete pronaći u našoj prodavnici.

Hengst

tehno-ps-promet

Hengst je nemačka kompanija koja postoji već preko 50 godina. Preko 3000 zaposlenih i konstantan rad na unapređivanju proizvoda obezbeđuju kvalitet

Hengst proizvodi filtere za Mercedes, Man, Iveco, Volvo, Renault, Neoplan i mnoge druge vrste vozila. Ukoliko želite da se bolje informišete o kompaniji možete to uraditi na njihovom zvaničnom sajtu. Posetite naše prodavnice i odaberite kvalitetne filtere ovog nemačkog proizvođača.

FAD

tehno-ps-promet

FAD je domaći proizvođač spona koji na slobodnom tržištu važi za kvalitetnu i izvozno orijentisanu kompaniju. Pored toga što je lider u Srbiji, prisutan je u preko 40 zemalja na svim kontinentima, sa tendencijom osvajanja novih tržišta. 

FAD ima više od 3000 artikala u ponudi, među kojima su delovi sistema za upravljanje izuzetnog kvaliteta što potvrđuju sertifikati ISO 9001 i TS16949. Kompanija se pored toga mnogobrojnim projetktima zalaže za očuvanje životne sredine.

Na zvaničnom sajtu kompanije možete saznati više o samom brendu, u našim prodavnicama možete naći i njihove proizvode.

Febi Bilstein

tehno-ps-promet

Febi Bilstein je kompanija iz Nemačke i jedan od vodećih svetskih proizvođača i distributera delova za različite vrste putničkih vozila, kamiona, autobusa, prikolica, poluprikolica i malih transportera svih aktuelnih marki. 

Preko 44.000 različitih artikala obuhvata ponuda kompanije, a u našim prodavnicama možete pronaći FEBI delove za kočione sisteme, sisteme upravljanja, odnosno spone, delove za motore i za transmisiju. Saznajte više o samom brendu na zvaničnom sajtu firme.

Mars

tehno-ps-promet

Mars je kompanija koja se bavi proizvodnjom elektrike za teretna vozila. Nastala je 2005. godine u Istanbulu gde se i danas nalazi sedište ove internacionalne firme. Električna oprema je neophodan element za svako vozilo prilikom vožnje radi bezbednosti i signalizacije.

Kompanija Mars je pouzdan izvoznik za više od 50 zemalja u svetu, a proizvodni kapacitet se prostire na preko 27.000 kvadratnih metara. Ukoliko vas zanima električna oprema Mars, posetite nas i sami se uverite da je cena elektrike za vozila ovog poznatog brenda sasvim usklađena sa kvalitetom.

Ayfar

tehno-ps-promet

Ayfar je turski proizvođač elektro opreme sa više od 25 godina iskustva. Kompanija je nastala 1993. godine, a od 1996. je aktivna na polju proizvodnje delova i opreme za vozila na tri odvojene lokacije sa ukupnom površinom od 40.000m kvadratnih.

Ukupni godišnji kapacitet proizvodnje je preko 3 miliona delova elektro opreme. Ayfar proizvodi preko 700 različitih artikala i vrši izvoz u preko 40 zemalja sveta. U asortiman proizvoda uključena je elektro oprema za skoro sve vrste teretnih vozila.

Texaco

tehno-ps-promet

Texaco je američka kompanija stara već više od jednog veka, a danas je lider u proizvodnji motornih ulja. Konstantan rad na unapređivanju u kombinaciji sa tradicijom doveli su do toga da su Texaco ulja i maziva za vozila danas prepoznatljiva u celom svetu.

O brendu možete saznati više na njihovom zvaničom sajtu, a Texaco ulja i maziva možete naći u našim prodavnicama.

R.A.L.

tehno-ps-promet

R.A.L. je kompanija iz Austrije koja se bavi prodajom opreme i rezervnih delova za teretna vozila. Preko 40.000 različitih proizvoda nude u svom asortimanu i prodaju delove visokog kvaliteta i odličnih performansi.

Wabco

tehno-ps-promet

Wabco je vodeći inovator i globalni dostavljač tehnologije za bezbednost privrednih vozila. Kompanija je osnovana pre skoro sto godina, sa trenutnim sedištem u Švajcarskoj i predstavlja našeg pouzdanog partnera. Dokaz kvalitetnog međunardnog poslovanja je i 260 lokacija za proizvodnju u 41 zemlji i 162.000 zaposlenih.

Kompanija Wabco se bavi proizvodnjom kočionih sistema, odnosno proizvoda za kočenje, stabilnost i suspenziju vozila. U našoj ponudi se takođe nalaze i sistemi za bezbednost i efikasnost vozila drugih proizvođača. Posetite nas i sami se uverite u kvalitet proizvoda koje nudimo.

VP Maximus

tehno-ps-promet

Maximus VP je premium brend fabrike Vipiemme gde se i proizvodi kompletna elektrika za vozila. Maximus je poznat po svojim akumulatorima odličnog kvaliteta, veoma pouzdanih za putnička i teretna vozila

Maximus akumulatori su namenjeni za vozila novije generacije i imaju modernu tehnologiju sa karaktristikama baterija bez održavanja. U našu ponudu smo uključili i električnu opremu za vozila kompanije Maximus. Kao i za mnoge druge artikle iz naše ponude, uz njih se dobija originalna garancija.

Dinex

tehno-ps-promet

Dinex Grupa je kompanija sa sedištem u Danskoj, a postoji od 1982. godine i predstavlja lidera u proizvodnji za sisteme izduvnih gasova. Bavi se izradom 95% elemenata za sistem izduvnih gasova kod različitih tipova transportnih i poljoprivrednih vozila, bez obzira da li im je pogon na gas ili dizel. 

Kompanija Dinex ima preko 2.000 zaposlenih koji vredno rade na proizvodnji elemenata za celokupan izduvni sistem, u 15 zemalja na tri kontinenta, sa 10 proizvodnih i 16 distributivnih centara.

U našem asortimanu možete pronaći proizvode Dinex kompanije. Posetite nas i uverite se u kvalitet i povoljne cene.

Exit

tehno-ps-promet

Exit je firma iz Prokuplja i predstavlja jednog od većih proizvođača elemenata za izduvni sistem gasova za vozila. Pored izrade elemenata izduvnog sistema gasova, bavi se i proizvodnjom rezervoara goriva za vozila poput kamiona, autobusa i građevinskih mašina.

Firma Exit iz Prokuplja je dokaz da smo otvoreni za saradnju i sa domaćim, pouzdanim brendovima. Postite nas i uverite se u kvalitet elemenata za izduvni sistem gasova koje vam nudimo.

Jenox

tehno-ps-promet

Jenox Akumulatory je poljska kompanija specijalizovana za industrijsku proizvodnju visokokvalitetnih akumulatora za sve vrste vozila. Preko 20 godina se kompanija vodi politikom sinergije razvoja preduzeća, savremene tehnologije, poboljšanja kvaliteta proizvoda i razvijanja tima.

Jenox akumulatori su godinama usavršavani uz pomoć stručnog tima usmerenog na stalno poboljšanje proizvoda.

Sopstveno odeljenje za konstuisanje i implementaciju Jenox akumulatora omogućava veliku fleksibilnost i modernizaciju ponude u dinamičnim promenama na automobilskom tržištu. Posetite nas i pogledajte ponudu najmodernijih akumulatora za sva teška komercijalna vozila.

Bosch

tehno-ps-promet

Bosch je nemačka kompanija koja je vodeći globalni lider kada je reč o tehnologiji i uslugama. Ima skoro 400.000 zaposlenih širom sveta i podeljena je u četiri sektora: mobilnost, industrijska tehnologija, roba široke potrošnje i građevinska tehnologija i energija.

Bosch takođe proizvodi elektro delove za teška komercijalna vozila i u svakom segmentu implementira inovativne tehnike i tehnologije. U našoj ponudi možete pronaći širok asortiman proizvoda među kojima su i visoko cenjeni Bosch akumulatori, posetite nas i uverite se u kvalitet koji nudimo.

Comma

tehno-ps-promet

Comma je engleski proizvođač ulja, maziva i sredstava za održavanje čistoće vozila. Kompanija je otvorena za saradnju i vrši distribuciju u veliki broj inostranih zemalja. Svojim partnerima nudi mogućnost proizvodnje opreme u kratkom roku.

Pored kompletnog asortimana sredstava za čišćenje, bojenje i poliranje vozila kompanije Comma, ulja koja su u njihovoj ponudi važe za veoma kvalitetna. 

NTS

tehno-ps-promet

NTS je nemačka kompanija koja je u potpunosti orijentisana ka budućnosti i razvoju u oblasti tehnologije komercijalnih vozila. Još od 1978. kad je osnovana firma, beleži pozitivni trend u poslovanju. 

NTS čini tim stručnih i iskusnih radnika i rukovodilaca koji su svakodnevno angažovani u kompaniji i u radu sa klijentima. S obzirom na opsežan asortiman i visoku stručnost, poslovni odnosi kompanije prevazilaze granice Evrope.

U našim radnjama možete naći NTS taho listiće i termo rolne, a iz ponude posebno izdvajamo taholistiće 125 kruškica, 125 kruškica sa brojem obrtaja, 180 kruškica, 140 kruškica, taho listiće za stajanje i termo rolne uz digitalne tahografe.

Ermax

tehno-ps-promet

ERMAX je kompanija iz Austrije koja se bavi proizvodnjom i prodajom proizvoda za osvetljenje, razvodne kutije i kablovske sisteme za vozila. Bazirajući se na kvalitet  sopstvene proizvodnje u Danskoj, ERMAX uspeva da održi konkurentnost na svetskom nivou.

Komponente osvetljenja izrađuju se u kompletu ili pojedinačno. ERMAX proizvodi sijalice, farove, kablove i lampe, kao i svu ostalu električnu opremu za teška komercijalna vozila. Upoznajte našu ponudu i izaberite kvalitetne delove.

3M

tehno-ps-promet

3M je američki multinacionalni konglomerat stacioniran u Minesoti, a između ostalog se bavi i proizvodnjom opreme za podizvanje nivoa bezbednosti za putnička i teretna vozila.  Kompanija aktivno proizvodi 60.000 artikala u sklopu nekoliko sopstvenih brendova.

Ukoliko vas zanima kupovina reflektujućih traka brenda 3M, cena je u našoj ponudi usklađena sa kvalitetom proizvoda. Dovoljno je da nas posetite i odaberete željeni artikal. Možete nas kontaktirati i slanjem upita na ovoj platformi, ili pozivom na broj telefona i obezebdićemo vam dostavu u kratkom roku.

Knorr Bremse

tehno-ps-promet

Knorr Bremse je vodeći proizvođač kočionih sistema za teretna vozila sa sedištem u Minhenu u Nemačkoj. O pouzdanosti renomoranog brenda Knorr Bremse govori 110 godina njegovog aktivnog poslovanja.

Veoma prepoznatljiv na tržištu rezervnih delova za teretna vozila, predstavlja jedan od omiljenih brendova kom naši kupci ukazuju poverenje već dugi niz godina. Posetite nas i nabavite željeni artikal.

Prijavite se na naš newsletter i saznajte prvi sve o promotivnim akcijama

Prijavom na Tehno PS Promet newsletter postajete članovi našeg kluba i prvi dobijate informacije o našim akcijama i pogodnostima.

newsletter slika